Sayfalar

Gisele Bundchen, oglu Benjamin ile US April Vogue'da !!



Lise yillarimda idim,Banu ile Ftv i izlerdik deli gibi..o senelerde (1999-2000) brezilyali mankenler ciddi anlamda podyumlara hakimdi..hatta Carmen Kass'i fln pek bir zayif celimsiz bulurduk..Gisele o zamanlar cok daha soguk amMA velakin  dikkat cekici bir havaya sahipti..Saclarini blendax ile mi yikardi napardi bilmiyoruz ama biz kendimizinkilere o havayi vermek icin her urunu denerdik.
Simdi hanimefendi  ismini Benjamin Rein(Brady) koydugu oglusu ile Vogue sayfalarinda arz-i endam eylemekte..Tabi ki kusursuz bir vucud,klasik Gisele;)Fotograflar Patrick Demarchelier. Dediklerine bakilirsa Benji'nin dogumuna 2 hafta kalaya kadar kung fu + haftada 3 kez yoga yaparak sadece 30 pound luk  kilo almis.Hamileligi sirasinda sadece Boston'da ki evinde kaldigini,kontrati disindaki islerde gozukmedigini sadece yuzunu kullanmalarina izin verdigini eklemis.Iyi de etmis,doya doya hamileliginin tadini cikartmistir.
15 mart itibariylede yeni dogal icerikli ve recycle olabilen ciltbakim urunlerini 'Seeja Pure Skincare' gorucuye cikarticak olan cicegi burnunda annemiz pek bir heyecanli olsa gerek..
Ne derler..Allah anali - babali buyutsun,hem oglusunu hem cilt bakim urunlerini:)




0 Response to "Gisele Bundchen, oglu Benjamin ile US April Vogue'da !!"

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails